Skille/samle medarbejder søges til spændende bilplejevirksomhed

Profilbillede
dato

Skille/Samle medarbejder søges til Byens Bilpleje i Vamdrup

I vores afdeling søger vi en ny kollega, som har erfaring med at skille og samle biler. Brænder du for god kvalitet, en arbejdsdag med vekslende arbejdsopgaver, og vil du være en del af et stærkt team i en virksomhed, der er i konstant udvikling? Så er jobbet som Skille/samle medarbejder hos Byens Bilpleje lige noget for dig.

Byens bilpleje.com er Danmarks førende virksomhed inden for kosmetisk klargøring af biler; herunder autolakering, buleopretning, rustbeskyttelse samt udskiftning af autoglas - vi er bilbranchens foretrukne samarbejdspartner. Byens bilpleje.com blev grundlagt i 1997 og beskæftiger i dag over 400 medarbejdere. Hertil håndterer virksomheden mere end 200.000 biler om året.

Om jobbet:

Du er en udadvendt og nysgerrig person, der besidder et drive og vægter det gode kollegiale miljø højt. Din faglige stolthed samt dit fokus på god kvalitet er drivkraften i dit arbejde. Med en proaktiv, målrettet og løsningsorienteret indstilling tilgår du dine arbejdsopgaver. Du fungerer godt i en dagligdag med vekslende arbejdsopgaver, og du er god til at arbejde både selvstændigt og i et team. Hertil er du ansvarsbevidst og mødestabil. Vi tilbyder BE-kørekort, hvis du ikke har det i forvejen. Grundet du  i perioden  kan assistere din kollega med at transportere biler til vores kunder.

Dine arbejdsopgaver:

 • Laktjek af personbiler og varevogne både til forhandlere og private kunder
 • Af/på montering af dele på bilen
 • Udbedring af biler, vandslibning og polering af biler
 • Ad hoc-opgaver
   

Om dig:

Du er en udadvendt og nysgerrig person, der besidder et drive og vægter det gode kollegiale miljø højt. Din faglige stolthed samt dit fokus på god kvalitet er drivkraften i dit arbejde. Med en proaktiv, målrettet og løsningsorienteret indstilling tilgår du dine arbejdsopgaver. Du fungerer godt i en dagligdag med vekslende arbejdsopgaver, og du er god til at arbejde både selvstændigt og i et team. Hertil er du ansvarsbevidst og mødestabil.

Vi forventer, at du:

 • har erfaring med at skille biler og tjekke biler efter lakering 
 • du evner at strukturere dit behandlingsmønster
 • kan læse og forstå arbejdsbeskrivelser og produktinformationer på dansk
 • har erfaring med at køre bil og har gyldigt B-kørekort
 • trives med den dynamik, som man finder i ordreproducerende virksomheder


Vi tilbyder:

Du vil blive en del af et godt arbejdsmiljø, og hvor der er højt til loftet og godt humør. Din arbejdsuge vil være varierende og spændende, og du vil blive en del af et team, hvor du vil finde god sparring med særdeles kompetente kollegaer. Vi tilbyder naturligvis en løn efter kvalifikationer, pension og overenskomst.

Ansøgning og kontakt:

Vi kalder løbende ind til samtale, da vi ønsker at få stillingen besat snarest. Vi venter dog gerne på den rette kollega, så send din ansøgning afsted hurtigst muligt, hvis dette er en stilling for dig.

Grundet GDPR-forordningen modtager vi ikke ansøgninger på mail, hvorfor disse ikke tages i betragtning. Ansøgningen skal sendes elektronisk via vores hjemmeside www.byensbilpleje.com.

 Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Leon Clausen på 22433176

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kolding Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Byens Bilpleje Vamdrup A/S, Fabriksvej 5, 6580 Vamdrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6061109

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet