Team LB/VIF måtte nøjes med uafgjort efter overtidsscoring

Team LB/VIF U16 Drenge (Foto: N. Haller)
Profilbillede
dato

Team LB/VIF skulle mandag forsøge at sikre point, da de var taget til Mosevej Sportsplads, hvor Kolding Boldklub ventede. Men ingen af holdene trak sig sejrrigt ud af kampen, der endte 1-1.

Team LB/VIF-træner, Nicolai Haller, havde følgende at sige efter det uafgjorte resultat på udebane.

“Vi spiller en lidt rodet kamp med to gode hold på en svær bane. Vi brænder et par store chancer, som vi skal score på. Men alt i alt et fair resultat.”

Haller lagde mærke til flere ting i kampens forløb fra sit hold og pointerede her, hvorfor kampen endte, som den gjorde.

“Vi fører 0-1 længe, og bliver lidt presset tilsidst som resulterer i et hjørnespark som de så for scoret på i overtiden. Det skal vi kunne lukke ned for, og så skal vi score på vores chancer.”

Et uafgjort resultat behøver dog ikke kun at have negative elementer i sig, hvilket træner Haller også holder fast i med de positive takter, der trods alt var at finde i holdets præstation.

“Jeppe O stod en rigtig god kamp i målet med flere gode redninger og var bare sikker. Silas kæmper igen helt vildt og får også scoret et flot mål. Forsvaret står igen solidt, og der bliver ikke givet meget væk.”

Team LB/VIF spiller igen søndag den 2. oktober, hvor de møder Fredericia Fodbold på Madsby Enge med kickoff klokken 13:00.

Kampens resultat: 1-1
Række: U16 Drenge Liga 5 - Efterår 2022

Kilde: Træner Nicolai Haller, Team LB/VIF - U16 Drenge Liga 5 - Efterår 2022