Suveræne Vamdrup vinder rækken

Vamdrup IF - Varde IF (Foto: Peter Tøndering)
Profilbillede
dato

Vamdrup IFs U19-drenge lagde en målrettet indsats for dagen ved mandagens opgør mod Varde IF, da mandskabet besøgte Sydbank Stadion.

Det lykkes for cheftræner Peter Tøndering og co. at hente sejren med hjem til Vamdrup IF. Peter knytter følgende ord til 2-4-resultatet.

“Igen i dag så jeg at mit hold er meget bedre end de andre hold i rækken. Når Varde kom for meget med i kampen, var det som om mine spillere havde et ekstra gear, og de holdt hele tiden Varde bag sig. I dag vinder vi suverænt rækken, og skal spille med om det Jydske mesterskab for U19.”

Efter kampen siger den stolte cheftræner følgende om sine spilleres præstation.

“I dag skal hele holdet have meget ros, men Bright Asamoah spillede en fantastisk kamp i centerforsvaret . På den centrale midt bane så jeg igen et fantastisk samarbejde med Alexander Beck og William Tøndering - de er en super duo! Fremme i angrebet har vi ligaens suverænt bedste angriber, Emil Bossen, som igen i dag scorede.”

Peter uddyber om sit hold.

“Holdet består af et hold med mega fightervilje og alle spillere vil gøre deres bedste for holdet.”

Den flotte sejr betyder, at U19-drengene fra Vamdrup IF suværent vinder rækken, og kan bygge videre på de gode takter indtil de igen møder Varde IF søndag den 12. juni.

Der er kampstart på Vamdrup Kultur og fritidscenter ARENA SYD klokken 15:00.

Kampens resultat: 2-4 til Vamdrup IF 
Række: U19 Drenge Liga 4

Mål
4' 1-0 ?
21' 1-1 Sebastian Bertelsen 
45' 1-2 Tobias Møldrup
47' 1-3 Emil Bossen
71' 2-3 ?
81' 2-4 Emil Bossen

Kilde: Cheftræner Peter Tøndering, Vamdrup IF - U19 Drenge Liga 4